Whey proteini ile beslenerek sıçanlarda oluşturulan glutatyon önkoşullandırmasının karaciğer sıcak iskemi/ reperfüzyon hasarında hem oksijenaz-1 sistemi üzerine etkisi - Manukyan, Manuk Norayk (My University, 2004)
unknown
Keywords: Cerrahi; Genel Cerrahi; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri