Uluslararası deniz hukukunda meydana gelen gelişmelerin ve AB’nin denizlere yönelik müktesebatının türk boğazları’na etkilerinin incelenmesi ve bu kapsamda Türkiye’nin geliştirilebileceği süreç stratejileri - Canca, Hakan Selim (My University, 2007)
unknown
Keywords: Boğazlar_Hukuk; Deniz Hukuku; Hukuk; Kamu Hukuku