İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarında Cumhuriyetten bu yana müzikaller ve müzikli oyunlar - Kayalar, Bora (My University, 1997)
unknown
Keywords: Dramatik vokal biçimler; Müzik; Müzikal oyunlar; Müzikal revüler, komediler, vb; Operalar; Vokal müzik