Türk toplumunda kadının çalışmasına yönelik varolan yaygın değer yargıları ve yansımaları : Bankacılık sektöründe bir uygulama - Elmas, Yasemin (My University, 1995)
unknown
Keywords: Ekonomi; Emek ekonomisi; Kadın işçiler; KADIN-ÇALIŞMA YAŞAMI-DEĞERLER; KADIN-TÜRKİYE-ÇALIŞMA YAŞAMINDA