Trakya bölgesinde ayçiçeğine (Helianthus annuus L.) zarar veren orobanche türleri ve zararlarının tesbiti - Çimen, Hüseyin (My University, 1998)
unknown
Keywords: BİYOLOJİ; Botanik (Bitki bilimleri); Ekonomik botanik; Zararlı bitkiler