Hemşirelik alanında güçlü bir bilgi merkezi: Koç Üniversitesi Hemşirelik Yüksek Okulu Kütüphanesi - Güneş, Güssün; GÜNEŞ, GÜSSÜN (Bilgi Dünyası, 2007)
Bu makalede, Koç Üniversitesi Hemşirelik Yüksek Okulu Kütüphanesi’nin kuruluşu, koleksiyon yapısı, sunulan hizmetler ve Türkiye’de hemşireliğin profesyonel gelişimi için kurulmuş bir branş kütüphanesi olarak öneminden bahsedilecektir.
Keywords: Koç Üniversitesi Hemşirelik Yüksek Okulu Kütüphanesi, üniversite kütüphaneleri, hemşirelik kütüphaneleri, kütüphane hizmetleri, kütüphane tanıtımı; Library of the Koç University School of Nursing, university libraries, nursing libraries, library publicity, library services