Global iskemide kortikal nöronların farklı histokimyasal yöntemlerle araştırılması - Ekicioğlu, Gülsün (My University, 1992)
unknown
Keywords: Hastalıklar; Sinir sistemi ve akıl hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; TIP-PATOLOJİ