Morfin bağımlılığında N w-Nitro-L-Arjinin’in rolü - Kabasakal, Levent (My University, 1995)
unknown
Keywords: Farmakoloji ve tedavi; İlaçlar (Meteria medika); Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; UYUŞTURUCU MADDELER-MORFİN