H. Şule Albayrak (ed), Kadın Olmak – İslam, Gelenek, Modernite ve Ötesi (Being a WomanIslam, Tradition, Modernity and Beyond), İstanbul: İz Yayıncılık, 2019, 424 s. - (:unkn) unknown (My University, 2019)
0
Keywords: İletişim; Kültürel Çalışmalar; Nüfus İstatistikleri Bilimi; İktisat; Eğitim, Eğitim Araştırmaları; Etik; Etnik Çalışmalar; Aile Çalışmaları; Bilim Felsefesi ve Tarihi; Beşeri Bilimler; Edebiyat; İşletme; Psikoloji; Kamu Yönetimi; Sosyoloji; Kentsel Çalışmalar; Kadın Araştırmaları