Elektriksel uyarımlı deneysel vazospzm modelinde ‘calcitonin gene related peptide’ (CGRP) in spastik damar üzerindeki etkisinin kantitatif ve histopatolojik olarak incelenmesi - Koç, Babür (My University, 1992)
unknown
Keywords: Hastalıklar; Nöroşirurji; Sinir sistemi ve akıl hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri