Turizm seyahat acentelerinde hizmet ithalatı - ihracatı ve muhasebesi - Avcı, Necmettin (My University, 1998)
unknown
Keywords: İhracat; İthalat; Muhasebe; Tek Düzen Muhasebe Sistemleri; Turizm Acenteleri