Brucella epididymo-orchitis as the first presenting sign of brucellosıs: A case report and review of the literature - (:unkn) unknown (My University, 2008)
Brusella testiste akut şişlik yapan nedenlerden biri olmakla beraber endemik olmayan bölgelerde sık rastlanılmaz. Brusellozda en sık genito üriner tutulum epididimoorşit olmasına rağmen genelde kendisini brusellanın diğer bulgularıyla beraber gösterir. Biz bu olgu sunumunda ilk bulgu olarak epididimo-orşit ile kendisini gösteren brusellozlu bir olguyu son literatür eşliğinde sunduk.