Yaşlılıkta işeme bozukluğunun yapısal temelleri : mesane detrusör kasındaki ultrastrüktürel değişiklikler ile ürodinamik çalışmaların ilintisi - Tarcan, Tufan (My University, 1996)
unknown
Keywords: Boşaltım üreme sistemi hastalıkları; Hastalıklar; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; ÜROLOJİ