Türk hisse senedi piyasasında yatırımcıların bilgiye karşı duyarlılıklarının ölçülmesi üzerinde bir çalışma - Gayumi, Yusuf Hussein (My University, 1994)
unknown
Keywords: HİSSE SENETLERİ-YATIRIMCILAR