Deneysel tıkanma sarılığı modelinde mide fonksiyonları:Safra tuzlarının rolü - Cingi, Asım (My University, 1998)
unknown
Keywords: Cerrahi; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; TIP-GENEL CERRAHİ