Kobay safra kesesinde serotonin reseptörlerinin araştırılması - Sezen, F. Sena (My University, 1993)
unknown
Keywords: Farmakoloji ve tedavi; Farmokopeler; İlaçlar (Meteria medika); Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; TIP-FARMAKOLOJİ