Şah Kulu’nun motif ve desen üslubu: (16. yüzyılda saray nakkaşhanesinin sernakkaşı) - Kızıldağ Atila, Oya (My University, 2003)
unknown
Keywords: Dekoratif sanatlar; El sanatları; Güzel ve dekoratif sanatlar; Türk El Sanatları