Mimar Kemaleddin’in dini eserleri - Erşan, H. Gülsüm (My University, 1998)
unknown
Keywords: Dini ve benzeri amaçlı yapılar; Güzel ve dekoratif sanatlar; İSLAM TARİHİ; Mimarlık; MİMARLIK, İSLAM_TÜRKİYE