Mardin müzesindeki Türkiye Selçukluları ile Tâbi Artuklular ve El-Cezîre Zengîlerinin sikkeleri (467-708/ 1075-1308) - Öncü, Sıddık (My University, 2017)
Ülkemizdeki müzelerde envanteri yapılmamış binlerce sikke bulunmaktadır. ABSTRACT There are thousands of coins in our country that have no inventory in the museums.
Keywords: Artuklu sikkeleri; Artuqids coins; Eski eserler; Islamic numismatics; İslam numismatiği Turkey Seljuks coinage; Kaynaklar; Mardin (Türkiye); Mardin Museum; Mardin Müzesi; Müzeler; Selçuklular; Sikkeler; Tarih; Türkiye; Türkiye Selçukluları sikkeleri; Türkiye, Güneybatı; Zengî sikkeleri; Zengids coins