Etik ilkeler bağlamında bilişsel-davranışçı terapiler - (:unkn) unknown (My University, 2003)
Bilişsel davranışçı terapi uygulamalarının giderek yaygınlaşması ve popular hale gelmesi uygulama eliğinin tartışılması konusunu gündeme getirmektedir. Bu yazıda ülkemiz Kognitif ve Davranış Terapileri Derneği'nin yönetim kurulu üyeleri tarafından hazırlanan Dernek Etik İlkeler Rehberi sunulmuştur.

The popularity and wide dissemination of cognitive behavioural therapies has brought discussions about its ethics. This paper presents ethical guidelines of the Cognitive Behaviour Therapy Association of Turkey prepared by the board members of the association.
Cognitive Behaviour Therapy: Ethical Guidelines
Keywords: Psikoloji