Osmanlı Devleti’ nde şer’ i temyiz kurumları : Fetvahane- i Ali, Meclis -i Tedkikat-ı Şer’ iyye ve Mahkeme- i Temyiz- i Şer’ iyye Dairesi - Yurdakul, İlhami (My University, 1996)
unknown
Keywords: HUKUK-OSMANLI İMPARATORLUĞU-TEMYİZ