Olası antenatal inmeye bağlı konjenital hemiparezi olgularında etyolojinin belirlenmesi ve rekürrens riskinin değerlendirilmesi - Kocaman, Canan (My University, 2007)
unknown
Keywords: Antenatal İnme; Kalıtsal Trombofili; Konjenital Hemiparezi