Meningiomaların biyolojik davranışını belirlemede proliferatif işaretleyiciler ve apoptotik işaretleyici ile klinikoradyolojik bulguların kalitatif-semikantitatif olarak histopatolojik tipler ile karşılaştırılması - Öktenoğlu, Tunç (My University, 1997)
unknown
Keywords: Hastalıklar; Nöroloji; Sinir sistemi ve akıl hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri