Anonim şirketlerde tasfiye dönem sonu karının tesbiti ve vergilendirilmesi - Erdinç, Üstüner (My University, 1996)
unknown
Keywords: ANONİM ŞİRKETLER-MUHASEBE; Mali raporlar; Muhasebe; Yönetim ve yardımcı hizmetler