Kurumlar vergisindeki istisna muafiyet ve teşviklerin ekonomik gerekçeleri ve kurumların vergi yükü üzerine etkileri - Akgül, Gülay (My University, 1992)
unknown
Keywords: Kamu Maliyesi-Kurumlar Vergisi