Transfemoral girişimin uygun olmadığı TAVI uygulamalarında en iyi girişim yolu neresi olmalıdır? - (:unkn) unknown (My University, 2014)
0
Which one is the best access when the transfemoral way is not a suitable access for TAVI patients?
Keywords: Kalp ve Kalp Damar Sistemi; Cerrahi