Dinamik manyetik rezonans görüntüleme ve ultrason kontrast ajanlı power doopler ultrasonografi ile meme lezyonlarında benign ve malign ayırımı - Sungurlu, Faik (My University, 2002)
unknown
Keywords: Radyodiagnostik