Hayat sigortalarında kar payı ve Türkiye’deki uygulamaları. - Doğan, Ali İhsan (My University, 1993)
unknown
Keywords: HAYAT SİGORTALARI-TÜRKİYE; Sigorta; SİGORTACILIK-TÜRKİYE; Taşıma sırasında hasar ve kayıp sigortası