Şişman bayanlarda egzersiz ve diyetin, vücut ağırlığı ve kan parametreleri üzerine etkisi - Buruk, Şirin (My University, 1998)
unknown
Keywords: Belirli tedaviler ve tedavi türleri; EGZERSİZ_FİZYOLOJİK DURUM; Farmakoloji ve tedavi; Fiziksel tedaviler; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri