E-Devlet işleyişinde ve kamuoyuna benimsetilmesinde ve halkla ilişkiler teknikleri - Ceylan, Ahmet Burak (My University, 2006)
Teknolojik gelişmelerde her zaman için başı gelişmekte olan ülkeler bu alanda da başı çekmekte ve her zamanki gibi gelişmekte olan ülkeler de onların adımlarının sıklığına ayak uydurmak zorunda. Bu olgu da beraberinde belirli bir farklılaşmayı getirme potansiyeline sahip ve bu farklılaşma çoğu zaman gelişmekte olan ülkelerin aleyhine olmakta. Bu tez böyle bir alanda İnternet’in devlet vatandaş ilişkilerini çabuk ve düzenli bir biçimde organize edilişinde kullanımı ve bu önemli yeniliğin nasıl benimsetileceğine yönelik için iletişimci olarak neler yapılabileceğini göz önüne sermeyi amaçlamış ve kabul edilmiştir. The countries that always lead others on technological progress also have a leading role in this field. This fact causes a degree of differentiation in terms of a rapport in catching up with the latest technology and this is against the favor of developing nations on most of the occasions. This treatise aims to and is accepted for expression and emphasis of the use of the Internet for quickening and regulating the state-citizen relationships and how this novelty can be used and how this novelty can be made adopted by the communication specialists.
Keywords: E-Devlet