Hipnotik telkinin genel yorgunluk ve kan glukoz- laktat metabolizması üzerine etkisi - Kaya, Yalçın (My University, 1995)
unknown
Keywords: Atletik ve açık hava sporları ve oyunları; Dinlence ve eğlence sanatları; SPOR-SPOR PSİKOLOJİSİ