Protez stomatiti etyolojisinde kandida,bakteri ve protez travması etkilerinin karşılaştırılması - Kulak, Yasemin (My University, 1992)
unknown
Keywords: Cerrahi; Diş hekimliği; DİŞ HEKİMLİĞİ-TEDAVİ; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri