Hadiste rical tenkidi : (cerh ve ta’dil ilmi) - Aşıkkutlu, Emin (My University, 1992)
unknown
Keywords: Din; HADİS; Hadis tarihi ve biyografyalar; Hadis ve hadis ilmi; İslam Dini; Şahıs biyografyaları