Elektronik ticaret ve sosyal ticaret ortamlarından alışveriş yapan tüketicilerin risk algısı - Orun, Ahmet (My University, 2017)
İnternetin yaygınlaşmasıyla beraber işletmeler ve tüketiciler global çerçevede düşünerek Dünya’yı tek ülke halinde görmeye başlamıştır. ABSTRACT Along with the widespread usage of the Internet, businesses and consumers have begun to perceive the world as a single country.
Keywords: E-Commerce; E-Ticaret; Electronic Commerce; Electronic Environment; Elektronik Ortam; Elektronik Ticaret; Internet; İnternet; Pazarlama; Psikolojik yönler; Social Commerce; Social Media; Sosyal Medya; Sosyal Ticaret Technology; Teknoloji; Tüketici davranışı