Kronik tacrolimus nefrotiksisitesi oluşturulmuş sıçan modelinde TGF-B, VEGF, BMP-7 immunekspresyonlarının patogenezdeki rolü - Öğütmen, Melike Betül (My University, 2004)
unknown
Keywords: Boşaltım üreme sistemi hastalıkları; Böbrek vesidiksağan (üreten) hastalıkları; Hastalıklar; İç Hastalıkları; Nefroloji; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri