İntrakranial anevrizmalarda ekstraselüler matriks proteinlerin ve anjiojenik büyüme faktörlerinin ekspresyonu - Sohrabifar, Mehran (My University, 2004)
unknown
Keywords: Hastalıklar; Nöroşirürji; Sindirim sistemi hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri