Dayanıklı tüketim malları (beyaz eşya) pazarlayan işletmelerde bilgisayarlı bütçe uygulaması - Hayırsöz, Remzi (My University, 1990)
unknown
Keywords: BEYAZ EŞYA SANAYİ; Genel yönetim; İŞLETMELER-BÜTÇE-BİLGİSAYAR UYGULAMASI; Mali yönetim; Organizasyon ve finansman