Flüt eğitiminde ters yüz öğrenme modelinin öğrencilerin akademik başarıları motivasyonları ve performansları üzerine etkisinin incelenmesi - Yıldız, Yalçın (My University, 2017)
Bu araştırmada, “Ters-yüz Öğrenme Modeli” ABSTRACT This study is based on the thought that individual
Keywords: Çalgı Eğitimi; Eğitim; Flute Education Instrument Training; Flüt; Flüt eğitimi; Music Education; Müzik; Müzik aletleri; Müzik Eğitimi Flipped Learning Model; Ters-Yüz Öğrenme Modeli; Türkiye