Bayan futbolcuların motorik ve morfolojik özelliklerinin performansa etkileri - Acar, Fatma (My University, 1995)
unknown
Keywords: Atletik ve açık hava sporları ve oyunları; Dinlence ve eğlence sanatları; Futbol; SPOR-FUTBOLCULAR-BAYAN; Top oyunları