Behçet hastalığı üveitinde retinal-s antijeni ile çapraz reaksiyon veren bir hla-b kökenli bir peptide (b27pd) t hücre yanıtı - Yavuz Kurhan, Şule (My University, 2001)
unknown
Keywords: Behçet Hastalığı; Hastalıklar; Iç Hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; Tıp-iç Hastalıkları