Periapikal lezyonlarda,proteolitik aktivite regülasyonunda rol oynayan alfa 1 - antitripsin ve alfa 2 - macroglobulinin incelenmesi. - Kızıl, Zişan (My University, 1988)
unknown
Keywords: Cerrahi; Diş hekimliği; DİŞ HEKİMLİĞİ-TEDAVİ; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri