Küçük ve orta ölçekli işletmelerin organizasyonu, ihracatımızdaki yeri ve önemi : (Sultanhamam Tekstil Piyasası üzerine bir araştırma) - Bilsel, Kenan (My University, 1995)
unknown
Keywords: Genel yönetim; KOBİLER-TÜRKİYE; KÜÇÜK İŞLETMELER-İHRACAT; Yürütmenin yönetimi