Özbek halk hikâyelerinden Mirzâ Hӓmdӓm Qıssӓsı (inceleme-metin-aktarı-dizin) - Yaşar, Hatice (My University, 2017)
Bu çalışmada, Özbek Türkçesine ait Mirza Hemdem Kıssası adlı eser incelenmiştir. ABSTRACT In the study, the work named Mirze Hemdem Kıssası of the Uzbek Turkish is investigated.
Keywords: Kıssalar; Mirza Hemdem Kıssası; Molla Cami; Molla Cami Uzbek Turkish; Özbek edebiyatı; Özbek Türkçesi; Tarih; Türk dili; Türk dili ve edebiyatı