Ukrayna-Türkiye dış ticaret ilişkileri çerçevesinde Ukrayna dış ticaret-gümrük sisteminin incelenmesi - Tipayev, Mansur (My University, 2006)
unknown
Keywords: Türkiye_Dış Ticaret_Ukrayna; Ukrayna_Gümrük