Bankalarda mali başarısızlık ve Türkiye’de mali başarısızlığa uğrayan bankaların kantitatif yöntemler yardımıyla tahmini - Şen, Güneş Şenkal (My University, 1998)
unknown
Keywords: Banka ve bankacılık; Bankacılık; Ekonomi; Finansman ekonomisi