Bilgi ve Belge Yönetimininde kıyaslama; Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Arşiv Şube Müdürlüğü ile Gölcük Belediyesi İnsan Kaynakları Arşivi kıyaslama örneği - Dal, Kadriye (My University, 2011)
unknown
Keywords: Arşivcilik; Bilgi ve Belge Yönetimi; Bilgi Yönetimi