Özel finans kurumları’ nın İslam Hukuku yönünden değerlendirilmesi - Bayındır, Servet (My University, 1995)
unknown
Keywords: Din; Fıkıh ve fıkıh ilmi; İslam Dini; İSLAM HUKUKU-PARA; ÖZEL FİNANS KURUMLARI