19.yüzyılda İstanbul’da kamu yapıları cephe düzenlemeleri (İstanbul neo-klasik dönem eğitim yapılarında cephe süslemeleri) - Kafkas, Metin Erkan (My University, 1998)
unknown
Keywords: Dekoratif sanatlar; El yazmaları ve kitapların tezhibi; Güzel ve dekoratif sanatlar; Tezhip Sanatı, Türk