Pulman vagonlarındaki ısıtma-havalandırma sisteminin kontrolu için mikroişlemci denetimli bir simulatör - Akbay, Erbil (My University, 1991)
unknown
Keywords: FEN BİLİMLERİ; ISITMA SİSTEMLERİ; SOĞUTMA-