Düzenli spor yapan çocuklarla spor yapmayanların oyun öncesi ve sonrası kan parametrelerinin değişimi - Karadenizli, İnci (My University, 1996)
unknown
Keywords: Atletik ve açık hava sporları ve oyunları; Dinlence ve eğlence sanatları; SPOR-ÇOCUKLAR